Skip to content

The 2021 Australasian Conference consists of 1.5 days

packed with inspiring speakers, training and personal

development, celebration, connection and fun! 



Jam-packed Event

For the 2021 Australasian Conference we have assembled a strong line-up of speakers and experts in their field. You'll receive extensive training, information about new product launches and more. Learn new skills to build your business and grow as a leader, as well as enjoy a wealth of knowledge shared by your Field Leaders. 



It is not a Mannatech Conference without our ‘trademark’ dinners that give us the chance to celebrate, mingle, shake our hips and enjoy a nice dinner with associates from the whole Australia, New Zealand and Singapore Mannatech community.


Friday Night Dinner - Rags to Riches

This year’s Friday Night Dinner theme is from “Rags to Riches”.
Bring your best to this dress up themed evening - come as a king... a convict... or something else entirely - Let your creativity shine!

 


The Prestigious Gala Awards Dinner – “Shine Bright Like a Diamond”

It’s the most anticipated evening of the whole event..

We recognise and celebrate our high achievers of 2020 with an amazing Gala Awards Dinner.

Join the regional community and let's celebrate our past year’s successes.


The Awards Dinner will be a diamond themed gala so make sure that your outfit shines bright like a diamond!


During dinner, we will announce the prestigious 2020 Award Winners for:

  • Business Builder of the Year Award
  • Mike Forrest Giving Spirit Award
  • Top Enroller Associate
  • Top Enroller Customer
  • Top Gold Executive Director
  • Top Silver Executive Director
  • Top Executive Director
  • Rising Star of the Year

Sessions

11:00 AM - 12:45 PM

Registration

Garden Terrace Gallery - Level 1

  

Duration: 1.75 hours
11:00 AM - 12:45 PM

Storefront

Garden Terrace Gallery - Level 1

Our Storefront Promotions will give you the chance to take advantage of special event offers and the latest promotions. 

Duration: 1.75 hours
12:00 PM - 12:45 PM

Lunch

Ballroom Gallery & Garden Terrace Gallery - Level 1

Duration: 45 mins
12:45 PM - 1:00 PM

Doors Open

Marriott Ballroom - Level 1

Duration: 15 mins
1:00 PM - 3:30 PM

General Session - 1

Marriott Ballroom - Level 1

 

Jenny Messenger

With an absolute devotion to growing businesses, developing teams and coaching/mentoring... More

Al Bala - By live stream

Duration: 2.5 hours
3:30 PM - 3:55 PM

Afternoon Tea & Storefront

Afternoon Tea - Ballroom Gallery

Storefront -        Garden Terrace Gallery

Duration: 25 mins
3:55 PM - 5:05 PM

General Session - 2

Marriott Ballroom - Level 1

Chris Simons

Chris has played an integral role in launching many new markets, including South Africa,... More

Duration: 1.17 hours
5:00 PM - 5:30 PM

Storefront

Garden Terrace Gallery - Level 1

Our Storefront Promotions will give you the chance to take advantage of special event offers and the latest promotions. 

Duration: 30 mins
5:05 PM - 7:00 PM

Free time

Duration: 1.92 hours
7:00 PM - 9:30 PM

Rags to Riches Night

Garden Terrace -  Level 1

Theme:  'Rags to Riches'

Draw inspiration from 'Oliver Twist' or Oprah Winfrey, or, your own personal story. Whatever your inspiration, we can't wait to see your creativity for our 'Rags to Riches' themed evening and just have some fun. 

Duration: 2.5 hours
8:00 AM - 8:45 AM

Storefront

Garden Terrace Gallery - Level 1

Our Storefront Promotions will give you the chance to take advantage of special event offers and the latest promotions. 

Duration: 45 mins
9:00 AM - 10:45 AM

General Session - 3

Marriott Ballroom - Level 1

Jenny Messenger

With an absolute devotion to growing businesses, developing teams and coaching/mentoring... More

Dr Steve Nugent - By live stream

Dr Steve Nugent is Mannatech’s Chairman of the Global Scientific Advisory Board and Senior... More

Duration: 1.75 hours
10:45 AM - 11:10 AM

Morning Tea & Storefront

Morning Tea -   Ballroom Gallery, Level 1

Storefront     -   Garden Terrace Gallery, Level 1

Duration: 25 mins
11:10 AM - 12:25 PM

General Session - 4

Marriott Ballroom - Level 1

Gill Stapleton

Duration: 1.25 hours
12:25 PM - 1:10 PM

Lunch & Storefront

Lunch        -    Ballroom Gallery, Level 1

Storefront -    Garden Terrace Gallery, Level 1

Duration: 45 mins
1:10 PM - 2:40 PM

General Session - 5

Marriott Ballroom - Level 1

Keith Abraham

Duration: 1.5 hours
2:40 PM - 3:00 PM

Afternoon Tea & Storefront

Afternoon Tea  -  Ballroom Gallery, Level 1

Storefront         -  Garden Terrace Gallery, Level 1

Duration: 20 mins
3:00 PM - 4:30 PM

General Session - 6

Marriott Ballroom - Level 1

Jenny Messenger

With an absolute devotion to growing businesses, developing teams and coaching/mentoring... More

Gill Stapleton

Duration: 1.5 hours
4:30 PM - 5:00 PM

Storefront

Garden Terrace Gallery - Level 1

Our Storefront Promotions will give you the chance to take advantage of special event offers and the latest promotions. 

Duration: 30 mins
4:30 PM - 7:00 PM

Free time

Own arrangements

Duration: 2.5 hours
7:00 PM - 11:30 PM

Gala Awards Dinner

Marriott Ballroom - Level 1

Theme:   'Sparkle & Shine'

Get ready to 'Step into the Spotlight' for an elegant night of celebrating the past year’s success and recognising our high achievers for 2020.

See the awards that will be handed out on the night and support the evening by dressing to 'Sparkle & Shine'. 

Add 2021 awards image. 

 

 

Duration: 4.5 hours
7:45 AM - 8:25 AM

Storefront

Garden Terrace Gallery - Level 1

Our Storefront Promotions will give you the chance to take advantage of special event offers and the latest promotions. 

Duration: 40 mins
8:30 AM - 10:30 AM

General Session - 7

Marriott Ballroom - Level 1

Join us for the 2020 Australasian Conference Closing Session where we tie it all together.

We'll focus on where to from here with a clear path forward of building the business together.

The future is exciting!

Landen Frederick - By live stream

Landen Fredrick is the Chief Global Sales Officer and President, North America. He is also a... More

Chris Simons

Chris has played an integral role in launching many new markets, including South Africa,... More

Jenny Messenger

With an absolute devotion to growing businesses, developing teams and coaching/mentoring... More

Duration: 2 hours
10:30 AM - 11:00 AM

Morning Tea

Garden Terrace Gallery - Level 1

Duration: 30 mins
11:00 AM - 12:45 PM

Special Leader Meeting - by invitation only

Verandah Room - Level 1

Chris Simons

Chris has played an integral role in launching many new markets, including South Africa,... More

Jenny Messenger

With an absolute devotion to growing businesses, developing teams and coaching/mentoring... More

Duration: 1.75 hours
1:00 PM - 3:00 PM

Qualified PD Celebration lunch

Chris Simons

Chris has played an integral role in launching many new markets, including South Africa,... More

Jenny Messenger

With an absolute devotion to growing businesses, developing teams and coaching/mentoring... More

Duration: 2 hours